Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Vital Space Den Haag : Samenwerken aan het grotere geheel versus initiatiefkracht van het individu

Vital Space is een werksessie waarbij 4 tot 8 personen (die gelijkwaardig zijn aan elkaar) bijeen komen. Het leiden van een onderneming is een continue balanceer act. Het drieledig concept van de Vital Space zorgt voor een bewustzijn zonder blinde vlekken; een inzicht waardoor je zoveel meer vrijheid, structuur en creativiteit zal ervaren in je ondernemerschap. Precies wat nodig is!

Een serie inspirerende bijeenkomsten met een aantal gelijkgestemde collega ondernemers die zich onder leiding van Sido van der Meulen en Jennifer Benson metamorfoseren tot een toegewijd team top-coaches voor elkaar. Met behulp van een paar uitgekiende DOE-HET-ZELF-principes toveren wij de beschikbare tijd-ruimte om tot een snelkookpan voor nieuwe inzichten.

Lees meer erover hier: https://thenewbusinessasusual.com/hoe/vital-space/

Deze avond zal het met name een oefening zijn gericht op de groene as: De groene as heeft als polen: de cohesie binnen het grotere geheel verzorgen versus ruimte en respect voor de initiatiefkracht en het leiderschap van het individu. Wat kan ik doen om aan het grotere geheel te werken, zonder geforceerde teambuilding? Of welke ruimte is er voor mijn medewerkers om initiatief te tonen?

Vegetarisch eten en drinken inbegrepen

De Vital Space Den Haag zal elke 2 maanden plaatsvinden op een maandag van 16:30 – 20:30. Dit is een pilot waarbij je je committeert tot 3 deelnames, voor 360€. Er kunnen maximaal 8 deelnemers meedoen. In het bijzonder nodigen we ondernemers uit met medewerkers (3-30) en enkele jaren ervaring.

31 mei 2021 @ 16:30 20:30

€120 Normale prijs voor leden The New Business as Usual € 180. Genodigden: € 100.

N.t.b., locatie in Den Haag

Ja, ik ben er (weer) bij

0 Going
8 remaining
RSVP Hier