Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Vital Space Den Haag: Hoe maximaliseer ik de potentie van mijn onderneming?

29 maart 2021 @ 16:30 20:30

Vital Space is een werksessie waarbij 4 tot 8 personen (die gelijkwaardig zijn aan elkaar) bijeen komen. Het leiden van een onderneming is een continue balanceer act. Het drieledig concept van de Vital Space zorgt voor een bewustzijn zonder blinde vlekken; een inzicht waardoor je zoveel meer vrijheid, structuur en creativiteit zal ervaren in je ondernemerschap. Precies wat nodig is!

Een serie inspirerende bijeenkomsten met een aantal gelijkgestemde collega ondernemers die zich onder leiding van Sido van der Meulen en Jennifer Benson metamorfoseren tot een toegewijd team top-coaches voor elkaar. Met behulp van een paar uitgekiende DOE-HET-ZELF-principes toveren wij de beschikbare tijd-ruimte om tot een snelkookpan voor nieuwe inzichten.

Lees meer erover hier: https://thenewbusinessasusual.com/hoe/vital-space/

Deze avond zal het met name een oefening zijn gericht op de blauwe as: De blauwe as over je gerichtheid op het samenbrengen van vragen, behoeften en aanbod. (Bijv.: Verkoop ziet gouden kansen, Productie kan ze maar niet omzetten in aanvaardbare producten tegen de juiste prijs). Breng ik vraag en aanbod nog wel voldoende samen? Met andere woorden: Hoe maximaliseer ik de potentie van mijn onderneming?

Vegetarisch eten en drinken inbegrepen

De Vital Space Den Haag zal elke 2 maanden plaatsvinden op een maandag van 16:30 – 20:30. Dit is een pilot waarbij je je committeert tot 3 deelnames (totaal 360 euro ex btw). Er kunnen maximaal 8 deelnemers meedoen. In het bijzonder nodigen we ondernemers uit met medewerkers (3-30) en enkele jaren ervaring.

€120 Normale prijs voor leden The New Business as Usual € 180.

The New Business as Usual

N.t.b., locatie in Den Haag