Frequent Asked Questions

Wat wordt er bedoeld met “Event”?
Met “Event” bedoelen wij betekenisvolle samenkomsten, in levenden lijven , klein (5 personen) of groot (500 personen), die met ons artistiek oog zijn gevormd en uitgaan van wederkerigheid met de deelnemers.

Wat bedoelen jullie met “Purpose”, in Events for Purpose?
Met “Purpose” bedoelen wij een intentie en drijfveer,  die bijdraagt aan gezonde economische, organisatorische, sociale structuren, een beter milieu, iemands ontwikkeling of spiritualiteit

Wat is de “Purpose” van Events for Purpose Onze “Purpose”: “Mensen om betekenisvolle redenen bijelkaar brengen en vanuit wederkerigheid nieuwe ervaringen en inzichten op laten doen, die leiden tot een positieve bijdrage aan het welzijn van de mens, dier, milieu of maatschappij.”

MY ENERGY into Events for Purpose?
Wil jij ook partner worden bij Events for Purpose? Heb je ideeën voor Events for Purpose? Heb je tijd om jezelf organisatorisch in te zetten? Contacteer ons dan.

MY RESOURCES into Events for Purpose.
Vind je Events for Purpose ook een goed idee? We zijn er enorm bij gebaat donaties te ontvangen.
Heb je een beschikbare locatie die je voor weinig ter beschikking kan stellen? We zijn er enorm bij gebaat samenwerkingsverbanden aan te gaan. 

Hoe is het eigendom en bestuur geregeld van Events for Purpose?
Binnenkort meer informatie over ons eigenaarschap. We passen zelforganisatie toe, waarbij elke vraag zich steeds toetst aan de vraag of het wel for Purpose is. We proberen in samenwerking met stakeholders ons programma optimaal vorm te geven, zonder daarbij een compromis te sluiten op onze eigen Purpose. Wil je partner of stakeholder worden? Dat kan. Neem contact met ons op.

Wat verdienen jullie aan Events for Purpose?
Op dit moment niets. Met OUR & YOUR Events for Purpose voor particulieren, is het ons uitgangspunt dat we rekenen met 25 euro per uur tegemoetkoming voor onze inzet, maar dat we het Event ook laten doorgaan als we uitkomen op 10 euro per uur per persoon tegemoetkoming. Alles daaronder zeggen we af. Met Events for YOUR Purpose, onze for-profit activiteiten voor ondernemers, rekenen we met uurtarieven tussen de 35 en 75 euro. 

Hoe werkt het als ik “de gewone burger” een Event for Purpose wil organiseren?
Je neemt contact met ons op en we plannen een half uur een gesprek in. De volgende aspecten komen aan bod en onderdeel van het proces.

  • We onderzoeken of je “Purpose” bij ons past.
  • We kijken hoe we eventueel mensen naar het event kunnen krijgen en schatten beide onzer uren. We rekenen met 25 euro per uur per persoon, maar laten het Event ook doorgaan als slechts 10 euro per persoon per uur behaald wordt. 
  • We maken een min-max begroting waaruit de toegangsprijs per persoon volgt, die deelnemers zouden moeten betalen. 
  • We stellen een min-max aan aantallen deelnemers in.
  • Als wij geloven in de haalbaarheid, stellen we een “GO” datum in waarbij we het aantal minimum deelnemers behaald moeten hebben. Deze “GO” datum neemt in mede-rekening tot wanneer er kosteloos geannuleerd kan worden.
  • We activeren we het Event for Purpose en zetten ons ervoor in – we maken jou bekend als Initiatiefnemer en Events for Purpose als Facilitator.
  • We zetten het Event for Purpose “live” op onze website, de social mediakanalen en gaan bovendien daarbuiten op zoek naar deelnemers.
  • Enkele dagen vantevoren bezien we of we het minimum aantal deelnemers hebben behaald om het Event definitief door te laten gaan. 
  • Mochten de inkomsten zodanig zijn dat er meer overblijft dan 25 euro per persoon per uur – verdelen we de winst 50%-50%.
  • Klinkt dit goed? Plan hier een online kennismaking.

Hoe gaan jullie om met Corona?

Door het verhoogde bewustzijn van de deelnemers tijdens onze Events, is er alle ruimte om regelgeving of persoonlijke wensen te respecteren.

Keer hier om terug te gaan naar de website van Events for Purpose

Contact

Voel je welkom op ons kantoor in Weesp! Mail naar hallo@eventsforpurpose.com.
Je kan ook direct een online kennismaking boeken.
Klik hier om terug te gaan naar de Home Page.